Нова песен, нов албум и турне от Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“

eva.bg 28 March 2024

Време е да попеем и танцуваме, да се заредим с огромна доза положителни емоции и да планираме някои от летните си купони, защото Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ни зарадваха с нов сингъл, нов албум и турне.

Новият албум се казва !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ?, а пилотният сингъл към него вече се завъртя в родните радиостанции и в онлайн пространството. Това е песента „Заедно сами“, а видеото към нея е заснето с иновативната 360 градусова селфи камера, при която зрителят има възможност сам да избира ъгъла на гледане с мишката на компютъра си или с приплъзване на пръста по дисплея на телефона си. Песента носи характерния за групата китарен саунд и позитивизъм, съчетан с филофски дълбочини в лириката.

!УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? ще се появи на физически носител през май. Следва гастрол на “Обичайните заподозрени” в Лондон на 10 май и началото на лятното им турне в края на юни.

Концертната обиколка у нас ще стартира на 27 юни в Арена Русе, ще мине през летните театри на Варна, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен и ще приключи в Stroeja Open Air в София. Билетите за всички събития вече са в продажба.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР