Бохемски клип на „Ша-ша“ с режисьор дъщерята на Зуека - Девина Василева

Видеото на парчето "За жадните" е дело на дъщерята на актьорите Васил Василев-Зуека и Нина Димитрова. Снимано е на брега на Дунав и носи усещане за свобода, любов и радост от живота.

eva.bg 04 December 2023

Музикалната банда „Ша-ша“ (името  идва от „шантав“) е създадена първоначално като дует през 2009 г. от певицата Гергана Добрева и китариста Светослав Колев-Цвъри.

Стилът на музиката, която двамата създават и изпълняват, е рокендрол кабаре – микс от блус, фънк, рок, джаз и пънк. През 2012 г. към тях се присъединява и басистът Доменико Форнари – италианец, който живее в България.

„Ша-ша“ вече имат записани три албума с авторска музика, а най-новото им парче се нарича „За жадните“ - леко носталгична и красива китара с вплетени цигански вокални мотиви.

Видеото към него е издържано в бохо стилистика – снимано е в крайдунавското градче Тутракан, на брега на реката, с участието на много приятели, истински рибари и техните лодки, деца, бебета, котки и дори едно пони.

Режисьор е Девина Василева, дъщеря на актьорите Нина Димитрова и Васил Василев-Зуека, която за първи път застава зад камерата на музикален клип.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР