В градината на натуралната козметика

13 May 2016

Серията Argan & Macadamia на Натурал Козметик е пречистена козметика, създадена с над 95% натурални, екосертифицирани суровини от възобновяеми източници. Не съдържат синтетични съставки, които могат да навредят на човешкото здраве. Ценните масла са със 100% органичен произход. В тях няма да откриете петролни продукти, етаноламини, полиетилен гликол, силикони, синтетични оцветители, фталати, полицикличен муск (PCM), нитромуск (NM), без глутени и синтетични емуголатори.

Argan & Macadamia - 100% bio масла

Една перфектна комбинация за ежедневна грижа за лице. Една истинска находка!

Концентрирано природно вълшебство, което пленява с леката си текстура и ефирен аромат. Изключително ефективна серия с Anti-Age ефект, която озарява и дарява лукс за кожата. Благодарение на натуралните си съставки въздейства обновяващо и моделиращо върху контура на лицето. Много нежно, но ефективно, предпазва кожата от нежелани агенти, ден и нощ. Една перфектна комбинация за ежедневна грижа за лице.

Argan & Macadamia сухо масло за лице, тяло и коса

Подхранва и предпазва в дълбочина. Има ясно изразен детоксикиращ ефект. Само една капка върху кожата или върху връхчетата на косата е достатъчно, за да им даде кашмирно мек и сияйна външен вид. Сухото масло се абсорбира бързо и не оставя мазни следи. Аргановото масло е богато на натурални антиоксиданти, които въздействат благотворно на косата и кожата. Маслото от Макадамия запазва хидратацията. Маслото от Моринга, със своят естествен Anti-Age и антисептичен ефект, прави кожата и косата неустоимо красиви и жизнени. Специална комбинация от три божествени масла. Изключително подходящ за преванция на стареенето при по млади жени.

Argan & Macadamia органичен серум с лифтинг ефект

Нежната формула заглажда фините линии и тонизира кожата. Повдига и оформя контура на лицето. Скъпоценните био масла бързо абсорбират, подхранват и възстановяват кожата, като придават деликатен сатенен завършек. Серумът попива бързо и се прилага в проблемните зони. Подходяща основа за нанасянето на дневен или нощен крем, подсилва действието на самия крем и прави ефекта по-бърз.

Argan & Macadamia натурален дневен крем

Нежна и ефективна формула. Мигновено изхранва и преобразява кожата, правейки я кашмирено мека и сияйна.

Маслото от Арган регенерира кожата и възстановява естествения липиден слой. Защитава я от свободните радикали и забавя процеса на стареене. Маслото от Макадамия е с най-близък до човешката кожа състав. Омекотява и хидратира сухата и зряла кожа. Запазва гладкостта, еластичността и свежия вид.

Argan & Macadamia натурален нощен крем

Запазва еластичността като стимулира синтеза на колаген. Забавя процеса на стареене. Съживява кожата, придава кашмирена мекота. Нощният крем има подхранваща и възстановяваща функция. През нощта се осъществяват основните регенеративни и Anti-Age процеси. По време на сън кожата по-бързо и ефективно абсорбира съставките. Текстурата на нощния крем е по-плътна и наситена. Специалната двупластова опаковка предпазва натуралните съставки от слънчеви лъчи и йонни влияния, като по този начин съставките запазват своите качества.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР