Класика в черно и бяло – Никол Кидман, Пенелопе Крус, Мег Райън

eva.bg 07 May 2024

Снимка: getty images/guiliver

Няколко любими холивудски актриси се откроиха с класическия си избор на тоалети за тазгодишното издание на Met Gala. Без да се заиграват прекалено с флоралните мотиви, както направиха много други, приемайки доста буквално дрескода „Градината на времето“, те блестяха с истинска звездна красота и стил.

Никол Кидман бе звездата на вечерта в интересната си черно-бяла рокля на Balenciaga. Тя бе придружена от половинката си Кийт Ърбан и двамата демонстрираха класа, на която много от присъстващите завидяха.

По класически романтична, елегантна и очарователна беше и Пенелопе Крус. Тя заложи на рокля на Chanel от колекцията им висша мода, за създаването на която са били нужни 500 часа работа. Вечерната рокля имаше дълъг шлейф от копринен тюл и копринена тафта, украсен с осем различни вида френски флорални дантели в черно и сребристо.

Донякъде изненадваща беше появата на Мег Райън на събитието, която през последните години рядко присъства на големи светски събития и червени килими. Това е първото й гостуване на Met Gala от 20 години насам. Тя дойде под ръка с дизайнера Майкъл Корс. 62-годишината актриса беше в черна рокля именно на Michael Kors.

Вижте тези три прекрасни дами в галерията ни.

1 КОМЕНТАР
1
reyrey
08 May 2024, 09:44

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР