Световна премиера на документалния филм за турнето на Бионсе „Ренесанс“

Събитието преминава при спазването на строг протокол за конфиденциалност. По време на самата премиера в залата снимането е било абсолютно забранено дори и преди началото на прожекцията.

eva.bg 26 November 2023

През лятото на 2023 г. попзвездата Бионсе направи триумфално световно турне, за да представи новия си, седми по ред, албум „Ренесанс“. Концертите и бекстейдж атмосферата са заснети и превърнати в документален филм, чиято световна премиера е била в събота. Самата звезда обаче не минава по червения килим и не се появява на сцената, а присъства на събитието като зрител в компанията на 11-годишната си дъщеря Блу Айви

Прожекцията се състоя в Самюъл Голдуин Тиътър в Бевърли Хилс и бе уважена от много известни личности, сред които колежките на Бионсе от Destiny'sChild Кели Роуланд и Мишел Уилямс.

Организацията на премиерата също е обвито в тайнственост. Гостите получават покана, на която са обозначени само датата и дрес кода, а мястото е разкрито едва 24 часа преди самото събитие. Според Variety поканените са били посъветвани да тръгнат към Бевърли Хилс, откъдето ще бъдат били насочени към конкретната локация.

Преди началото на прожекцията на „Renaissance: AFilm by Beyonce“ гостите са били изрично уведомени, че снимки и записи не са разрешени. Според официалния синопсис на филма, проектът „акцентира върху пътуването на RENAISSANCEWORLDTOUR от неговото начало в Стокхолм, Швеция до финала в Канзас Сити, Мисури“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР