54-годишната Дженифър Анистън показа в колко добра форма е

eva.bg 07 June 2023

Снимка: instagram

Няма спор, че Дженифър Анистън изглежда страхотно и независимо от годините продължава да бъде в такава перфектна форма, за която много млади момичета могат само да мечтаят.

54-годишната актриса нагледно показа колко добре изглежда в момента. Тя сподели в Инстаграм част от тренировките си, показвайки и плочките на корема, и добре оформените си ръце, и краката, и още, и още.

Да, прекрасно изглежда Джени. "Смятам, че човешките тела са красиви и трябва да мислим за тях именно по този начин. Ако обичаме тялото си, ще се чувстваме страхотно, независимо от възрастта. Това е много, много важно. Не трябва да имаме какъвто и да било срам или дискомфорт от собственото ни тяло“, каза преди време тя.

А настоящата програма за упражнения, с която поддържа тази форма, се казва Pvolve. Насочила се към нея след като преди две години наранила сериозно гърба си и не можела да прави стандартните фитнес тренировки.

В случая програмата залага на функционални движения и уреди, щадящи тялото и с по-малко физическо натоварване. Резултатите обаче са също толкова добри, както и след тежка едночасова тренировка във фитнес залата.

„Трябва да ни е забавно с упражненията, навлизайки в нашия по-стар и така прекрасен период. Пък и да сме по-внимателни с тялото си“, коментира Дженифър.

„Здравето не идва само от доброто хранене, но и от качеството на живот. Ние всички порастваме и остаряваме с годините. Гарантирано. Но важното е да продължим да бъдем активни, процъфтяващи и обичащи себе си, дори в напреднала възраст.

Обществото обикновено ти казва: „О, ти си достигнала едни години, вече животът ти тръгва надолу. Не си толкова полезна или ценна.“ Но това е напълно невярно. Никога не мислете за себе си по този начин“, заяви преди време Дженифър.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР