Ариана Гранде: Бъдете мили, не знаете кой през какво преминава

Освен за алкохола и антидепресантите Ариана Гранде също признава, че се е хранела зле и е била в най-лошия момент от живота си, когато изглеждала по начина, по който феновете й смятат, че изглежда най-здрава и красива.

eva.bg 13 April 2023

Снимка: getty images/guliver

Преди няколко дни феновете на Ариана Гранде реагираха бурно в социалните медии на нейни снимки.

Снимките, направени от папараци в Лондон, хванали Ариана Гранде в компанията на актрисата Синтия Ериво, според коментиращите ги, показват притеснително слаба фигура и състарен вид на лицето.

Появиха се дори спекулации, че Ариана е болна и затова изглежда така.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by arigupdated (fan account) (@arigupdated)

В последните седмици Ариана Гранде е в Лондон, защото е част от каста на адаптацията на бродуейския мюзикъл „Wicked“. Филмът ще е в две части, които ще излязат съответно през 2024 г. и 2025 г.

В отговор на вълната от бодишейминг коментари 29-годишната певица сподели видео в TikTok, в което обяснява, че всъщност сега е много по-здрава от всякога.

Версията на нейното тяло, с която хората я сравняват, е „най-нездравословната версия на моето тяло“, казва Гранде, защото в онзи период е прекалявала с алкохола и антидепресантите.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

„Просто исках да отговоря на притесненията ви относно моето тяло и да поговорим малко за това какво означава да си човек с тяло и да бъдеш пред погледите на хората и да ти се обръща толкова голямо внимание... Мисля, че трябва да бъдем по-нежни и по-внимателни, когато коментираме телата на хората, независимо от всичко.“

Тя предложи на своите фенове и критици да се съсредоточават по-малко върху физическите коментари или просто да се научат да „игнорират“ каквито и да било черти в нея и в други хора, които не харесват.

„Знам, че не трябва да обяснявам това, но чувствам, че може би проявявайки откритост или уязвимост, нещо добро може да произлезе от това.“

Освен за алкохола и антидепресантите Ариана Гранде също признава, че се е хранела зле и е била в най-лошия момент от живота си, когато изглеждала по начина, по който феновете й смятат, че изглежда най-здрава и красива.

„Има много различни видове красота. Има много различни начини да изглеждате здрави и красиви. И лично за мен тялото, с което сравнявате настоящото ми тяло, беше най-нездравословната версия на моето тяло.“

Ариана Гранде също така напомни на феновете си, че всъщност те не знаят подробности за нейното физическо или психическо здраве.

„Никога не знаеш през какво преминава някой.“

Ариана се опита да окуражи своите последователи, които са се сблъсквали с подобни негативни коментари относно външния вид или здравето си.

„Красиви сте, независимо в коя фаза сте.“

През май 2021 г. Ариана Гранде отбеляза месеца на осведомеността относно психичното здраве, като призова да се заличи веднъж завинаги стигмата около психичното здраве и да се приеме, че търсенето за помощ е нещо нормално.

Припомняме, че през 2017 г. певицата разви посттравматично стресово разстройство след бомбен атентат в края на неин концерт в Манчестър, Англия. Тогава загиват 23 души, а над 1000 са ранени.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Във видеото в TikTok Ариана Гранде се опитва и да предотврати неизбежните критики за лицето си, като отбелязва, че не е толкова гримирана, колкото хората са свикнали да я виждат.

„Между другото, в момента не нося мигли или очна линия. Това е моето лице, това са моите очи.“

„Изпращам ви много любов и мисля, че сте красиви, независимо през какво преминавате, независимо от теглото, без значение как обичате да се гримирате вчера, днес или утре, без значение какви козметични процедури сте имали или не сте имали... Просто мисля, че сте красиви и исках да споделя някои чувства. Желая ви много прекрасен ден и ви изпращам много любов.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР