Ани Халваджиян: Събуждането е късно, с шума на вълните

Ани Халваджиян, винаги интересна и руса, отзивчива и точна, любима наша приятелка, е пиар специалист, на която й предстоят тв формати по Nova, с които хем пеем, хем се смеем, хем са свързани с фамилията Халваджиян. Силно се надява, че в България ще се осъществи и концертът на Deva Premal с нейната медитативно звучаща музика. В нашата лятна анкета тя се включи ето как.

Адриана Попова 17 August 2020

Идеалният летен ден е, когато… Идеалният ден е всеки преживян от мен в моя личен рай – Гоа. Събуждането е късно, но не прекалено, с шума на вълните. Топлото Арабско море, осветено от слънцето, и ситния пясък, който започва от нашето дворче. По плажа вече има неколцина приятели – познати и непознати, хора и животни. Малко йога и веднага плуване. Най-вкусната и чиста храна за закуска с фреш от диня или нар! И после цял ден като миг на щастие. А щастието се състои от равни дози: Свобода, Безвремие, Споделеност, Любов, Чиста и светла енергия. А вечер – музика. Китари, живо пеене, огньове и усмихнати, чисти, отворени към света и чудесата му хора.

Мечтана морска дестинация, защо? Бора-Бора или по-скоро Полинезия въобще. Не защото е скъпо или много Инстаграм, а просто защото е възможно най-далеч и това я прави трудна и специална дестинация. Истината е, че Нова Зеландия ми е по-интересна. Мисля, че тя е мечта, която скоро ще сбъдна.

Какво бихте налели на лятото? За закуска фреш от диня или нар. Вечерта мохито или май-тай. Все тая, в Гоа ги бъркат. Важното е да има повечко ром.

Предпочитан плажен аксесоар. Аксесоарът е шал. Голям шал, който според нуждата се трансформира в: парео, кърпа за плаж, тюрбан, торба, възглавница.

С кого не бихте отишли на море? С хора, които обичат да им е еднакво и сигурно. Които ще мърморят, че няма шопска салата. С такива, дето си мислят, че са повече от местните, щото по чиста случайност са се родили с по-светла кожа. А местните говорят няколко езика за разлика от тях.

Брои ли се лятната любов? Че как? Една моя такава продължи 7 години! А? Две клишета в една история. Със Сашо сега сме приятели, но се намерихме в Созопол. Отдавна, преди да го съсипят.

Докъде стигате с плуване? До малко след шамандурата. Правя се, че е заради правилата, но е повече, защото ме домързява и си намирам оправдание да се върна.

Кой номер SPF ползвате? От 0 до 50 само в последните няколко години…

Над водата или под водата? Под, над, до, щом има вода – добре съм. Стига ми дори само да я гледам. Страхотна медитация е това.

Имате ли плажни ритуали – табла, карти, плажен волейбол, с джет по главите на хората, гълтане на корема, заравяне до шия в пясъка, „чорлави глави – като пирати/пеем и чакаме зората“...? Обичам да играя фризби. Не ми пука за ноктите. Също скрабъл. С Кремена (Халваджиян, б.р.) играем с часове. Но най-любимо ми е, разбира се, с чорлави глави, песни, танци, открито небе и звезди. И да се метнеш в морето през нощта.

Кога свършва лятото? Преди време открих, по-скоро осъзнах, че то всъщност никога не свършва. Винаги е лято…  някъде по света. И дори самата мисъл за това ни стига :)))

Четете още от рубриката:

1 КОМЕНТАР
1
Зоя
19 August 2020, 07:34

Какво работи тази жена всъщност?

ТВОЯТ КОМЕНТАР