Ненчо Балабанов: Лятната любов се брои

Продължаваме лятната анкета на EVA с актьора Ненчо Балабанов, който в момента снима втория сезон на сериала „All inclusive“

Адриана Попова 10 August 2020

Идеалният летен ден е, когато… когато слънцето пече от сутринта, небето е безоблачно и лястовичките те събудят със звуците си на любов.

Мечтана морска дестинация, защо? Тази година и аз се влюбих в Малдивите. Така че през януари това е мечтаната дестинация, а през лятото обичам и нашето Черноморие, и Гърция. Ходя на различни места, за да зареждам батериите.

Какво бихте налели на лятото? Аперол шприц. Мнооого свеж и летен коктейл. 

Предпочитан плажен аксесоар. Очила и шапка задължително. И настроението ВИНАГИ. 

С кого не бихте отишли на море?  С Генералния щаб :)))

Брои ли се лятната любов? Разбира се! Щом е Любов, винаги се брои. 

Докъде стигате с плуване? Вече доста далече, но с умерен риск.

Кой номер SPF ползвате?  20-и, спрей. Обичам да се пека и да изравнявам тенис тена. Единственото лошо нещо на тениса са разликите – на чорапи, на шорти, на ръкав, на налакътник, абе – много са. 

Над водата или под водата? И над, и под – за разнообразие. Обичам да се гмуркам с шнорхел от няколко години. 

Имате ли плажни ритуали – табла, карти, плажен волейбол, с джет по главите на хората, гълтане на корема, заравяне до шия в пясъка, „чорлави глави – като пирати/пеем и чакаме зората“...? Коктейл и кафе задължително. И слушалки без кабел. 

Кога свършва лятото? Когато натовариш колата и си на магистралата. Но понеже си се заредил със слънце и емоции, те държи до следващото. Тоест никога не свършва.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР