Красиви коледни поздрави от Palmers

21 December 2019

„Тихо вали снегът“ е една от най-известните немски коледни песни, напомнящи за наближаващата Коледа. Да, първо снегът вали много тихо, ефирно и съблазнително блестящ от небето, а след това се трансформира във фантастично великолепен разкош. Същото е и с бельото - филигранна дантела и блестящ сатен от нежната страна, а след това в комбинация със смели кройки и провокативни деколтета разкриват пълния си блясък! Да, "Топло е в сърцето", а дъхът е притаен при вида на красивото бельо от Palmers.

Сезонът стартира с пастелни трансезонни тонове и стилизиране на продукти. Многослойният подход към продуктовата гама позволява на различните категории да седят в магазина на Palmers за целия сезон. Принтовете са вдъхновени от австрийския Арт Нуво дизайн и интерпретирани в комерсиални стилове за нощно бельо. Дантелите са вдъхновени от нежната форма на листата и съвременни актуализации на най-продаваните модели на Palmers.

Във втората част на есенно-зимната колекция се наблюдава постепенно преминаване към по-богат и луксозен продуктов микс, фокусиран върху подаръци и специални „от мен за мен“ покупки. Цветовата палитра става по-тъмна и „в настроение“, когато се движим към Коледа и сезона на подаръците. Продуктовото предлагане е по-бляскаво и съблазнително с използването на дантела с връзки, коприна и лурекс. Ярко червено, наситено тъмно лилаво и тъмно синьо са ключови за втората половина на сезона.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР