Да бъдеш като мама

Дъщерята на Янита Янчева и Тави Кастро в специална фотосесия с бижута на Goto Jewellery and Diamonds

16 April 2019

Цялата философия на Goto Jewellery and Diamonds е да бъде част от незабравимите мигове и всяко бижу да запечата нечии сълзи от щастие. Безспорно времето прекарано с децата, всички емоции около появата им и тяхното детство, са част от безценните моменти в живота. Въпреки щастието, което носят със себе си, не можем да омаловажим факта, че малчуганите преобръщат света още с появата си. Време е да ви разкажем за най-малкото същество, което изрази себе си в бижутата на Goto Jewellery and Diamonds, без да преобръща света на родителите си.

Още преди да се появи на бял свят, хиляди знаеха за нея. Тя имаше собствен социален канал с последователи в социалните мрежи и без дори да осъзнава, бе любимка на много. Популярните й родители Янита Янчева и Тави Кастро направиха всички свои почитатели част от красотата на бременността и магията на това да бъдеш родител. В социалните мрежи Янита споделяше кадри на безупречната си форма, бързото възстановяване и как появата на дъщеричката им не променя активния начин на живот, който води младото семейството.

Наследила най-доброто от родителите си, малката Авиа Кастро пленява сърцата на всички от екипа на бижутерийния бранд с най-мащабната детска колекция. Авиа разказва с визията си за една от най-емоционалните колекции – Goto Baby Collection. За заснемането на кадрите се наложило фотографът Любо Сергеев да пътува до Холандия, където живее семейството, а бижутата за снимките избрала Янита. Част от философията на бранда е слоганът “Нека бижуто говори вместо Вас!”. Затова за екипа било важно родителите на Авиа да изберат бижутата, с които да опишат детството й.

Малката Авиа е истинско ангелче, което определено знае как се носят бижута, как да се позира с тях и как се дресира щъркел. С миловидните си очички тя пленява камерата и подобно на актуална анимация, визията й опровергава заблудата за щъркелите, които носят бебета. Кадърът показва как Авиа с усмивка командва щъркела, откраднал медальона на мама. Колието на птицата с форма на биберон е актуално бижу на световния бранд leBebè, създадено специално за майката докато е бременна и Авиа определено не иска да го споделя с щъркела.

Goto Baby Collection е изобилие от бижута и аксесоари, вдъхновени от най-малките и изработени от благороден метал, за да съхранят безценните мигове. Доверете се на професионалистите във веригата на GOTO, за да откриете подходящото бижу за всеки повод и спомен.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР