Когато бижуто говори вместо Вас

Благой Георгиев с дизайнерски диамантени кръстове от Goto Jewellery and Diamonds

23 November 2018

Слоганът на мултибранда Goto Jewellery „Нека бижуто говори вместо Вас!“ може да се отнесе с пълна сила за Благой Георгиев. Създадени с въображение, невероятна прецизност, усет към детайлите и безкомпромисно качество, бижутата умеят да говорят за и дори вместо притежателя си.

Не е трудно да се досетим на какъв скъпоценен аксесоар залага Благой Георгиев, когато става въпрос за бижута. Бившият футболист, известен още като Иконата или Джизъса, вече оставя дизайнерските диамантени кръстове от Goto Jewellery and Diamonds да говорят за него. А за Благой Георгиев могат да се кажат много неща. Независимо дали като звезда на терена, център на светски скандал или придружен от красива жена, той често се намира „между рая и ада в устите на хората“.

Пръстенът и колието, тежащи над двеста грама благороден метал и скъпоценни камъни, няма как да останат незабелязани, както и самият Благой Георгиев няма как да остави някого индиферентен спрямо своята личност – без значение дали става въпрос за крайно негативни или особено позитивни коментари. Изработени са от сребро и са покрити от над хиляда черни диаманта. Колието е подчертано от сапфир, загатващ за артистичността на притежателя. Пръстенът от своя страна може да се носи по два начина. Известният футболист и популярна в медиите личност разкрива ексцентричността и уникалността си именно с Goto Jewellery and Diamonds, които обединяват близо четиридесет световни ювелирни бранда – истински океан от изкушения за всеки.

Фирмата разполага и със собствено ателие, в което всеки клиент има възможността по уникален начин да изрази неповторимата си същност или да запечата неописуема емоция. Мастилото от написаните думи избелява, боите на картините – избледняват, но блясъкът на скъпоценните камъни е вечен.

Благой Георгиев е едно от лицата, застанали пред обектива на българския фотограф със световна слава – Любо Сергеев. Предстои представянето и на останалите четири личности, които припознаха своите индивидуалност и очарование в богатството на Goto Jewellery and Diamonds.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР