Една любов към музиката с блясък на диаманти

Венда за Goto Jewellery and Diamonds

eva.bg 08 March 2019

Музиката е навсякъде около нас, кара ни да пеем, танцуваме, плачем. Понякога навява спомени, друг път сякаш е писана за нас и запечатва чувствата ни. Тя е неизменна част от всеки миг, малцина могат да пеят, но изкуството на музиката е любима част от всяко пътуване, разходка, забавление. А колко красива е връзката между музиката с бижутата!

Има творци, които толкова силно са свързани с таланта си, че създаденото от тях разказва истории навсякъде и по всяко време. За нея казват, че по музиката ще я познаете - Венда, момичето с цигулката. Тя добавя тайната съставка в музикалното звучене на всяко събитие - импровизация на живо. Венда я владее и развива все повече. Тя е различна, свири със специален подход към всеки повод, търси и открива най-желаното, най-доброто от всеки звук. Това, което ще направи хората щастливи и ще им остави спомен завинаги. Нестандартната комбинация на електронна цигулка и комерсиална музика са неин почерк и патент – проектът VENDA live violin. 

Тя е вдъхновение, нежност и припознава себе си в различните бижута. За своята визия избра Goto Gold and Silver Collection на ювелирния бранд Goto Jewellery and Diamonds. Въображението няма граници, вдъхновението е навсякъде, а бижутата са сами по себе си изкуство и както със своите импровизации, завладява всички, така и с нестандартните комбинации от бижута Венда изразява себе си.

Любопитен факт е значението на самобитното й име. То идва от древнославянска богиня на любовта и семейното огнище и макар често да смятат името й за неин псевдоним, “Венда” е толкова различно и запомнящо се, колкото и музиката й.

Тя е едно от лицата, застанали пред обектива на българския фотограф Любо Сергеев. Визията й за Goto разказва история през приказна и величествена призма в кадъра. Заснета в Народен театър "Иван Вазов", Венда е богиня-повелителка на музиката в разкошна бална зала, а кристалния полилей над нея напомня огромна корона. Пренася ни във времена на пищност, романтика, изящество в детайлите и музика, които галят ухото и окото.

Музиката винаги влияе върху настроението ни, бижутата запечатват красивите мигове, а всичко това се върти около любовта.

Разказваме ви за Венда на 8-ми март, защото нейната личност е позитивна и пъстра. Музиката винаги влияе върху настроението ни, бижутата запечатват красивите мигове, а всичко това се върти около  любовта.  И ако се чудите все още какво да подарите на половината си и как да я накарате да се чувства специална – посетете магазините на Goto  Jewellery and Diamonds. Там винаги ще откриете това, което търсите, а ако не знаете какво търсите - попитайте екипа им за съвети и няма да  сгрешите!

Екипът на Goto Jewellery and Diamonds напомнят в месеца на жената, че любовта продължава 365 дни в годината и трябва поне по толкова пъти да  казвате на някого, че го обичате и да бъдете обичани!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР