Ники Кънчев - именикът, който празнува четвърти рожден ден

Шоуменът празнува с красивата колекция мъжки бижута на Goto Jewellery and Diamonds

eva.bg 06 December 2018

След Благой Георгиев, който застана пред обектива на българския фотограф със световна слава Любо Сергеев, за да покажат заедно как е припознал себе си в Goto Jewellery and Diamonds, идва ред на още едно известно лице – Ники Кънчев. В тази връзка честит празник на всички именици и не именици, които празнуват Никулден! Честит четвърти рожден ден и на Goto Jewellery and Diamonds, честит празник на всеки, който някога е бил част от завладяващата емоция на бранда! Честито откриване и на най-новия магазин от веригата! Пожелаваме на всички още много поводи за празнуване, безброй имени и рождени дни!

Свети Николай Мирликийски, се почита като избавител на пленниците, покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите. Неслучайно точно на този ден е отворен първият магазин от веригата в Ринг мол, а днес, четири години по-късно, врати отвори осмият магазин на Goto Jewellery and Diamonds. Пленяващата красота на хотел Маринела вече блести със селекция от най-изтънчените бижута на световни брандове.

Честит имен ден и на мъжа, стъпил здраво на земята, гордо носещ името си и познат на всички като човекът Телевизия. Едва в пети клас Ники Кънчев се влюбил в красотата на журналистиката - първо във вестниците, по-късно в радиото и най-накрая в телевизията, където е трудно да се каже дали телевизията го обогатява или той обогатява нея. Водещ на редица завладяващи ефира предавания, сред които „Биг Брадър", „Вип Брадър" и „Стани богат".

Той е не просто рекламно лице на  Goto Jewellery and Diamonds, а човек символ на успех и опит. Доказателство, че когато обичаш истински нещо и му се отдадеш с цялата си същност, няма как трудът ти и цялата вложена емоция, да останат незабелязани. Това е и общото между Ники и Goto – вложената страст във всичко, което правят, е причина за емоцията, която предизвикват с думи или диаманти. Както шоуменът не спира да озарява ефира, така и Goto не спира да блести. Както Ники се зарежда от всяка поява пред камера и контакт със зрителите, така и бижутата на Goto непрестанно запечатват най-емоционалните моменти на клиентите.

Мъжката колекция на мултибранда е толкова голяма и разнообразна, че всеки представител на силния пол припознава себе си в нея. От младия мъж със спортен стил, който би се доверил на уникалните Antora, през по-екстремната личност изразена в Zancan, високите скорости, заложени в Tonino Lamborghini, класиката и вечността запечатани във Maison Tatiana Faberge, емоционалността на бащинството скрита в le Bebe и не на последно място колекциите на всички останали фирми, предлагащи бижута за мъжа във всяка възраст и с всеки контраст в характера. В случай, че въпреки безкрайния асортимент силният пол не открие това, което търси, винаги остава възможността да се изработи нещо уникално по поръчка.

Трудно е да се каже на кои фирми се довери Ники Кънчев за своята визия, защото той избра всички. Като човек, влюбен в магията на телевизията, артистичността му, разбираемо, е безгранична, а стилът му – пъстър и разнообразен, също като бижутата в мъжките колекции на Goto Jewellery and Diamonds.

Наближават най-светлите празници, най-емоционалните дни на приповдигнат дух и всеки иска да зарадва близките си. Доверете се на  Goto Jewellery and Diamonds за подаръка на любимия син, мъж, съпруг, баща, дядо. Запечатайте красивите мигове в ювелирно изкуство.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР