Няколко начина да присъствате на Мондиал 2018

02 July 2018

Независимо кой отбор подкрепяте, със сигурност искате да уловите всеки детайл и да се насладите максимално на играта. С продуктите на Sony ще се чувствате все едно сте на стадиона, че дори и по-добре, докато сте у дома или в градината. 

Несравнимите BRAVIA OLED телевизори серии A1 и AF8 на Sony са снабдени с над 8 милиона самоосветяващи се пиксела, като и двата BRAVIA OLED модела предоставят изключителни черни нюанси, автентични цветове и широк ъгъл на гледане. 

Екранът пък се превръща във високоговорител благодарение на Acoustic Surface технологията на Sony, чрез която зрителят се „озовава“ в центъра на събитието. 

Може да предложите на приятелите си да гледате заедно мача на 4K Ultra HD телевизор KD-65XF90 от Sony, като се наслаждавате на невероятния детайл и перфектното качество на картината, благодарение на 4K HDR Processor X1™ Extreme, който осигурява мощна обработка на изображението в реално време.

При условие че не вали, и разполагате с гладка стена на покрива или в градината, може да гледате мача с помощта на джобния мобилен проектор. MP-CD1 прожектира картина с размери до 120 инча от разстояние приблизително 3,5 м. Побиращ се в дланта ви, многофункционалният проектор с тегло 280 г мигновено превръща всяка повърхност в широк екран и работи почти безшумно.

Когато сте навън с приятели, не пропускайте да си направите селфи и да уловите в кадър облеклата на най-запалените фенове. Малкият размер на RX100 VI позволява да го носите навсякъде с вас, но това не бива да ви заблуждава за възможностите му. Този компактен фотоапарат притежава 1.0-типов CMOS сензор за изображения, който дава възможност да заснемате повече, отколкото виждате, с до 40 пъти супер бавен каданс или със свръх бързата скорост от 1/32000 секунда.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР