Най-секси в него

Наскоро разбрах, че можело и обувките да ти бъдат най-секси в един мъж!

23 May 2014

„Какво ти е най-секси в един мъж?“ - беше култов въпрос в междуженските интервюта преди време, пък и сега човек понякога опира до него. Ето какво отговаряха запитаните през годините: очите (или погледа), гласа (доста тренди отговор в един период), ръцете (ето това се смяташе за върха на чувствеността и еротизма – да кажеш, че най-важни в един мъж са ти ръцете, все някой повтаряше – ръцете та ръцете).

После, когато и ръцете, и очите, и гласовете ни омръзнаха, започнахме да си измисляме всякакви неща – кривите крака като на футболистите, устните (горната, долната). И разбира се – умът, чувството за хумор, как ме целува, походката, кожата, косата, колата (уж на майтап, но всъщност не), лявата вежда, как си завързва обувките... Че дори и самите обувки. Ами да, наскоро една сексоложка каза, че и обувките може да са ти най-секси в един мъж! И не на майтап, съвсем сериозно. И още - тридневната или петдесетдневната брада, начина, по който спи, усмивката, би- или трицепса, как пие (ама мляко, за ракия още никой не е казвал, въпреки че като се замисли човек секси мъжете пият ли мляко?), че е добър баща, че е хладен, че е темпераментен... Какво ли не, какво ли не.

В един момент, размишлявайки по въпроса, ми хрумна нов, леко зловещ отговор, а именно - че най-секси в един мъж е кръвта. Понеже тя движи всичко и тя всичко решава.
Като че ли е време да извадим нова дума за „секси“, защото самата дума започва да издиша. Къде ли не я налепихме все пак!

А истината май е, че в един мъж най-секси е желанието. Когато е насочено към нас. Нищо не може да компенсира липсата му, а наличието му може да компенсира доста липси. Въпросът е ако няколко мъже те желаят, кое е следващото най-секси.

Може би все пак са обувките.

ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР