540 г литература и 420 г софт порно

„Петдесет нюанса сиво“ (ИК „Бард“) разкряка литературните жаби. Докато едните викат „Срамота“, другите... е, те просто я обожават. В резултат по продажби в Амазон софт порнороманът на 50-годишната британка Е Л Джеймс надмина отделните книги за Хари Потър.

18 September 2012
„Петдесет нюанса сиво“ (ИК „Бард“) разкряка литературните жаби. Докато едните викат „Срамота“, другите... е, те просто я обожават. В резултат по продажби в Амазон софт порнороманът на 50-годишната британка Е Л Джеймс надмина отделните книги за Хари Потър. Главната героиня е красива, без да го осъзнава, и девствена – това поне го осъзнава. Главният герой е красив, ужасно богат и ужасно надарен отвсякъде. Ако искате да знаете какво се случва, когато лош доминантен вълк срещне Изчервяващата се шапчица в леглото... само преди това махнете манджата от котлона, че ще загори.
Тежи 420 грама.

„Да срежеш камъка“ (ИК „Ентусиаст“) тежи повече. Във всяко отношение. Марион е хирург в Етиопия, има брат близнак, майка му е починала при раждането, а баща му е избягал. Близнаците са отгледани от семейство индийски лекари и се чувстват като едно тяло, докато между тях не застава красавицата Генет. Историята прилича на море, пълно с тайни, които изплуват една по една. Почитателите на докторските сериали ще намерят тук герой, който ще им напомни Хаус, и ще усетят болезнената красота на хирургичното изкуство.Чудесен роман, чудесна литература с много Африка в нея.
Тежи 540 грама.

ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР