Четири идеи за подаръци за момичета, които обичат бира

Направете запомнящ се и оригинален подарък

21 December 2016

Когато искаме да направим запомнящ се подарък, е хубаво да покажем, че познаваме човека и интересите му. Модерните момичета са кралици в социалните мрежи и уцелим ли в целта, ще предизвикаме възторг във всички техни познати. Залогът е голям, няма място за грешки, а времето ни е ценно.

Какво ще впечатли най-много нашите скъпи майки, сестри и приятелки, любителки на пивото?

1. По-красиви с козметика от бира – освен, че любимата напитка ни освежава, тя има и свойството да ни разкрасява. Пивото успешно ни помага в грижата за нашата коса, кожа и нокти. Каква е тайната? Бирената мая е незаменим помощник сред арсенала в козметични трикове. Съставката компенсира недостига на витамини и осигурява незаменими аминокиселини и минерали в човешкия организъм. Все по-често я откриваме сред състава на козметични продукти. Може да намерите такива в близката дрогерия, специализираните щандове в аптеките и високия клас козметични магазини.

2. Гравирана халба – всяка една от нас е получавала коледни чаши за кафе и топли напитки, които трупаме в дъното на кухненския шкаф. Сладки са, но сме толкова привикнали и претрупани с такива, че някак спираме да им се радваме. Изненадайте вашата майка или приятелка с красива стъклена чаша за пиво, на която е гравирано коледното ви пожелание. Със сигурност ще получите много похвали, а подаръкът ви – харесвания в социалните мрежи.

3. Кошница с бирени вкусотии – свикнали сме да получаваме красиви плетени кошници, отрупани с всякакви блага, но за да направите подаръка си по-личен и специален, не купувайте от тези в супермаркета. Подгответе я сами - сложете няколко стъклени бутилки от любимата й бира и гарнирайте с деликатеси, които най-добре подхождат на пенливата напитка. Не пропускайте да добавите и тъмно пиво, изключително подходящо за сезона. То съдържа изобилие от естествени вещества и два пъти повече антиоксиданти от светлата бира, което при умерена консумация го прави особено подходящо и за балансирания режим на хранене през зимните месеци.

4. Вечеря в гурме ресторант - наскоро разбрахме, че бирата и гурме ястията се съчетават в перфектен синхрон. Зарадвайте любителката на бира с неустоимо вкусно меню, като всяко ястие трябва да е съчетано с подходяща чаша пиво. Това е малко по-нестандартен подарък, но освен, че ще подарите уникална палитра от вкусове, имате възможност да прекарате и малко повече време с любимия си човек. Нека си признаем, че първата ни мисъл винаги е да закупим предмет, който би останал като спомен, но най-хубавите спомени се създават, когато сме заедно!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР