3D Вивалди

Впечатляващият спектакъл Vivaldianno на 19 марит

16 March 2017

Визуалната концепция на Vivaldianno е от японския режисьор и аниматор Косуке Сугимото, автори са чешкият музикант Михал Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени. Либретото е на чешкия сценарист и саксофонист Томаш Белко. Шоуто представя историята на един от най-значимите барокови композитори Вивалди в модерна адаптация с 3D-анимация, спецефекти, класическа музика, рок, балет, бразилски танци, театър и уникален светлинен дизайн. В оркестъра са събрани световни звезди в класическата музика.

Едно от бляскавите имена е известната виолончелистка Тина Гуо, американка от китайски произход. Стилът й на свирене комбинира класическа музика, модерен рок и електронни елементи. Участвала е в концерти и записи на звезди като Ал ди Меола, Стиви Уондър, Ханс Цимер, Питър Гейбриъл, Карлос Сантана и Foo Fighters. Тина свири и в саундтрака на филми като „Шерлок Холмс“ и сериали като „Борджиите“ и „Менталист“.

По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в миналото с триизмерния образ на Вивалди.

Спектакълът ще се проведе на 19 март в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР