За перфектна кожа, без несъвършенства

Точно преди вашата най-важна среща, интервю за работа, служебен ангажимент или кафе с приятели, се събуждате и виждате онази неприятна пъпка върху лицето си... Един добре познат сценарий на всеки от нас…

05 April 2016

Появата на несъвършенства по кожата е повод за дискомфорт не само при тийнейджърите, но и при възрастните. Дерматолозите споделят, че все повече хора търсят съвети и препоръки как точно да се справят с омазняването и появата на несъвършенства.

Едно от най-важните неща, което трябва да знаете е, че за всяка кожа е необходимо да се полагат строго индивидуални грижи, в комбинация с доказана качествена козметика. Само така можете да бъдете сигурни, че вашата кожата ще получи най-добрата грижа, а вие – перфектните резултати.

Дерматологични лаборатории Uriage предлагат две съвременни решения, в които ще откриете ефикасността на активните съставки и удоволствието от ежедневната употреба. Действащи върху локалните несъвършенства – през деня и през нощта, продуктите Hyseac са истинско предизвикателство за всеки, който желае да се събуди с така мечтаната перфектна кожа.

Първият продукт, който ще ви представим, ще разкрие красотата на вашата кожа, грижейки се за нея, докато спите. Hyseac S.O.S. Paste е с ефект на „чудо“, действа нощем върху локалните несъвършенства и осигурява бързото им премахване. Иновативната формула, без аналог, комбинира успокояващото действие на Термалната вода Uriage с шистово масло и натурална абсорбираща зелена глина и цинк. Посрещнете утрото с по-малко пъпки, отпушени пори и изравнен тен.

Бърз и лесен за употреба, Hyseac Bi-Stick е вашето дневно решение срещу неприятните несъвършенства, само с две лесни стъпки. Първо нанесете лосиона директно върху пъпката, с помощта на специалния апликатор, оставете да изсъхне за няколко секунди, след което коректора, за получаване на равномерен тен. Благодарение на взаимно допълващите се действия, продуктът ще осигури експертната двойна грижа, от която вашата кожа се нуждае, за да бъде безупречна.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР