Снимки от лондонската премиера на „Дюн: Част втора“

16 February 2024

Снимка: getty images/guiliver

Звездите от филма „Дюн“ минаха и през Лондон като част от световното турнe за промотиране на втората част на филма. Червеният килим в английската столица бе особено интересен по няколко причини.

Едната, естествено, беше Зендая. Тя знае как да приковава вниманието върху себе си и вече многократно се е доказала като абсолютна модна икона.

През годините се е появявала с толкова различни и авангардни визии и всеки път е предизвиквала абсолютен фурор. А много малко звезди могат да си позволят подобни модни експерименти без да претърпят вълна от критики.

Е, тъкмо си мислехме, че повече няма как да ни изненада с визията си и тя пак ни опроверга. За премиерата в Лондон 27-годишната Зендая бе подготвила две визии. Едната бе класическа елегантна черна рокля.

Другата обаче бе по-интересната. А именно – роботски костюм на Thierry Mugler от колекцията висша мода за 1995 г. Вижте я в галерията ни.

Втората причина, поради която лондонската премиера бе особено интересна, бе Флорънс Пю и… баба й!

Да, актрисата бе взела на червения килим и баба си. Двете бяха изключително сладки, а роклята на Valentino, с която бе облечена актрисата, бе великолепна.

Вижте снимки в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР