Прояви повече уважение, Мили!

eva.bg 18 October 2023

Мили Боби Браун е на път да си навлече недоволството на много хора, заради изказано мнение в едно от последните й интервюта. 19-годишната актриса, която стана известна с ролята си на Елевън в сериала „Stranger Things“ явно няма търпение да сложи край на участието си в тази продукция.

Предстои излизането на последния пети сезон и сега Мили Боби Браун заяви, че е повече от готова да си каже довиждане с шоуто. Тя коментира в интервюто, че заради участието й в сериала не е могла да се отдаде на други проекти, към които изпитвала истинска страст.

Екипът на продукцията обаче я призова да прояви повече уважение, защото именно сериалът я направи известна. Освен това с подобни изказвания омаловажавала огромния труд на екипа зад кадър, както и на останалите актьори, ангажирани в сериала.

Ще припомним, че Мили Боби Браун започна да се снима в „Stranger Things“ на 12-годишна възраст и сериалът се оказа такъв световен феномен, че за няколко часа я превърна от никому неизвестно дете в звезда.

С всеки следващ сезон телевизионната продукция се радваше на все по-голям интерес и милиони фенове по света сега скърбят, че това ще е последният сезон, докато Мили Боби Браун се радва. Така че 19-годишната актриса е на път да си навлече и негодуванието на киноманите.

Но пък имайки предвид, че напоследък тя се е отдала на промотирането и успеха на бюти марката си, както и на любовния живот, след като тази година получи предложение за брак от сина на Джон Бон Джоуви – явно наистина вече е на друга вълна и няма търпение „Stranger Things“ да остане в миналото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР