Тейлър Суифт в рокля на Oscar de la Renta за 12 000 долара

eva.bg 12 October 2023

Снимка: getty images/guiliver

Тейлър Суифт е истински не само музикален, но и културен феномен в САЩ. До каквото и да се докосне, то се радва на огромен интерес, носи милиони долари печалба и трябва да признаем, че поне в Америка всички обичат Тейлър.

Ето го и поредното доказателство. Екипът на певицата създаде документален филм за турнето й „The Eras“, чиято премиера на голям екран е този петък – 13 октомври. Още на предварителна продажба обаче купените билети за първите прожекции са на стойност $100 млн. Затова е твърде възможно „The Eras Tour Concert Film“ да надмине филма „Барби“ по приходи през първия уикенд на голям екран.

В Лос Анджелис се състоя предпремиерна прожекция на филма, на която главно действащо лице беше Тейлър Суифт, естествено.

И понеже бе в киносалон в мола The Grove, то целият мол бе затворен за целия ден поради огромния интерес и множеството VIP гости на събитието. А сред тях беше дори Бионсе.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Лично Тейлър Суифт е подбрала 2200 от най-верните си фенове, които да видят първи документалната лента. Те бяха разположени във всички 14-киносалона на мола.

33-годишната Тейлър Суифт стъпи на червения килим със синя рокля на Oscar de la Renta, чиято цена е 12 000 долара. В този приказно впечатляващ тоалет тя посрещна и гостите си.

Вижте снимките в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР