Brunello Cucinelli и звукът на стила

Колекция есен/зима 2023

03 October 2023

Снимка: пресофис на марката

Ритмична плътност, богати мелодии и интерлюдии са отличителните белези на дамската колекция есен-зима 2023 на Brunello Cucinelli - отличителна комбинация от звуци, балансиран ансамбъл от вечно и съвременно.

Хармоничност, базирана на чисти линии, чисти цветове и компактни материи, вдъхновени от 90-те години на миналия век, създават изчистени и привлекателни ансамбли, които поддържатплавно преплитане на мелодии и образуват стилов синтез.

Лайтмотивът, вдъхновен от атмосферата на британското имение, представя най-топлите и обгръщащи нотки, висококачествена ръчна изработка, тактилни ефекти, изключително меки и пухкави повърхности и усещане за провинцията.

Рефренът, който балансира музиката е вдъхновен от идеята за „академичен чар“: полкови ивици и сарториални микро десени, плисирани мини поли, V-образни деколтета в тенис стил, вратовръзки, бейзболни шапки и чорапи, носени с мокасини и токчета.

Ехо от традиционен стил, преплетено със съвременен ключ и бляскави джазови рефрени добавят изтънчени акорди към звуковия пейзаж на сезона. Тембърът, емблематичните звуци на идентичността на марката, са цветовете: зимно бяло ибежовите нюанси предизвикват усещане за лукс и спокойствие. Синьото, със своя магнетичен характер и благородно потекло, добавя изтънчена вариация към основните тонове; като „color-not color“, той е способен да прецизира елегантно духа на другите нюанси или да настрои фино ефектите тон в тон.  

Knitwear

В съответствие с експериментирането и кръстосването на различни и ценнистилове, плетивата включват силно творческо усещане, което говори за душата на Brunello Cucinelli и неговата отличителна комбинация от майсторство, иновация и съвременна енергия.  

Сложни бродерии, ефекти на плетене на една кука и принтове, вдъхновени от корените създават триизмерни ефекти, които контрастират със силните линии на колежанските райета. Средно тежките плетива се завръщат, обновявайки шетландския стил чрез игра на обеми и детайли.  

Event Dressing 

Настъпването на вечерта се празнува с визуална мелодия, вдъхновена отатмосферата на джаз клубовете, миксирана с вечната привлекателност на панама в бялои черно. Традиционни мъжки тъкани, обогатени със скъпоценнибродерии, са бляскаво интерпретирани за да създадат нови смокинги.

Тенденцията на „slip” роклите от 90-те се завръща за най-специалните поводи.Рокли и поли в сатен, ламе и искрящи триизмернибродерии заемат централно място за вечерта.

Открийте колекция есен/зима 2023 в бутик Brunello Cucinelli на ул. Съборна 4 или на luxury.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР