Нова защита от слънцето

От Biologique Recherche

16 June 2022

Докато телата ни имат множество естествени защитни механизми за борба с UV лъчите, необходима е външна система за защита от слънцето, за ограничаване на увреждането на кожата.

Biologique Recherche разширява гамата си за защита от слънцето със специфичен продукт за тяло, наречен Protection U.V. Corps SPF 25. Той използва нови научни постижения, за да се бори ефективно с вредното влияние на слънцето.

Съдържа комбинация от 100% натурални, минерални и растителни филтри. Патентованата технология Triple Shield Complex е насочена към 100% от слънчевите лъчи (UVA + UVB + видима светлина+ инфрачерервени) и осигурява пълна защита чрез запазване на слънчевия капитал на кожата.

Protection U.V. Corps SPF 25 е богат на овлажняващи и регенериращи активни съставки, които помагат за предотвратяване на стареенето и дехидратацията в епидермиса.

Biologique Recherche предлага пълна гама от иновативни слънцезащитни продукти, включително продукт за тялото, който е подходящ за всички състояния на кожата, водоустойчив, екологичен и безопасен за океанските рифове.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР