Уил Смит се извини

eva.bg 29 March 2022

Въпреки ширещите се мнения, че целият скандал с шамара, който Уил Смит удари на Крис Рок по време на Оскарите, е било режисирано „представление“ за вдигане на рейтинга на церемонията, факт е, че нещата не изглеждат особено добре за съпруга на Джейда Пинкет Смит.

След като в нощта на скандала повечето знаменитости се втурнаха да успокояват Уил Смит, а не жертвата на шамара Крис Рок, на сутринта явно преосмислиха случилото се и масово започнаха да валят критики спрямо Уил Смит.

Дори Оскаровата академия пусна съобщение, в което заклеймява насилието под всякаква форма и започна да се спекулира дали няма да отнемат статуетката, която Уил Смит спечели малко, след като удари шамара на Крис Рок.

Явно вълната от нагодувание спрямо случилото си и проявената агресия е толкова голяма, че в крайна сметка Уил Смит бе принуден да излезе с официално изявление, в което се извинява на Крис Рок, на Академията, на колегите актьори и всички зрители.

„Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително. Поведението ми на снощните награди Оскар беше неприемливо и непростимо. Шегите за моя сметка са част от работата, но шегата за медицинското състояние на Джейда беше твърде тежка за мен и реагирах емоционално.

Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Прекалих и сгреших. Срам ме е и действията ми не са показателни за мъжа, когото искам да бъда. Няма място за насилие в свят, изпълнен с любов и доброта.

Бих искал да се извиня и на Академията, на продуцентите на шоуто, на всички присъстващи и на всички, които гледаха по света. Бих искал да се извиня на семейство Уилямс и на моето семейство от филма „Методът Уилямс“. Дълбоко съжалявам, че поведението ми опетни това, което иначе би било прекрасно преживяване за всички нас.“

Да видим дали това публично извинение ще бъде достатъчно, за да си запази Оскара и да му бъде простено избухването – режисирано или не. В крайна сметка агресията си е агресия. От Академията споделят, че в момента обмислят какви да бъдат следващите им действия по отношение на случилото се.

1 КОМЕНТАР
1
Георги
30 March 2022, 00:13

Много ми падна в очите Уил Смит

ТВОЯТ КОМЕНТАР