Къде е Кейт?

eva.bg 14 June 2024

Снимка: getty images/guiliver

Нова порция от слухове, касаещи състоянието и местоположението на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се тиражират в медиите на Острова.

След като преди няколко месеца съпругата на принц Уилям призна във видео обръщение, че има онкологично заболяване, което налага лечение с превантивна химиотерапия, никой повече не е нито виждал, нито чувал за нея.

Въпрос на време беше да се появят поредните слухове. А според новата порция информации в медиите, Кейт се била лекувала в САЩ и по-точно в Хюстън, Тексас.

Някои западни медии се позовават на източници, според които тя била видяна в MD Anderson Cancer Center. Други пък твърдят, че са я виждали в американски хотел.

Именно фактът, че никой в Англия през последните месеци не е зървал дори отдалече принцесата, подклажда още повече тези информации.

Това пък накара двореца да прибегне до спешни пиар мерки. А именно – те излязоха с кратко изявление, в което се казва само, че слуховете, че Кейт се лекува в САЩ не били верни. И нищо повече.

Все още не е ясно кога и дали в близко бъдеше принцесата на Уелс ще поднови публичните си изяви. Според някои източници тя ще стои далече от медиите и поданиците на короната до края на годината.

1 КОМЕНТАР
1
adenared
14 June 2024, 21:00

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР