71-годишната Джейн Сиймур във фитнеса

eva.bg 18 March 2022

Прекрасно изглежда актрисата Джейн Сиймур за своите 71 години. Истината е, че тя винаги е била във форма и няма период от живота си, когато да не е изглеждала добре. Полага обаче големи усилия за това.

71-годишната Сиймур пусна снимки в Инстаграм от тренировката си във фитнес залата. Да, тя продължава да тренира, при това редовно.

Тренирам много, затова съм си заслужила правото да нося красиви впити дрехи, които очертават тялото ми", каза преди време Сиймур, която е майка на четири деца. Твърди, че една от внучките й редовно преравя гардероба й, пробвайки и вземайки за кратко някои от тоалетите й.

Към снимката от фитнес тренировката й сега Джейн написа, че възнамерява занапред да споделя повече детайли от уелнес програмата си. Тоест – какво тренира, какво яде, как се грижи за психичното си здраве, кое я радва и как релаксира.

Сиймур е споделяла преди, че сутрин прави дълги разходки или тича, занимава се с пилатес, храни се изключително здравословно и обикновено яде само веднъж на ден.

Актрисата признава, че сега се чувства по-секси, отколкото в началото на кариерата си, въпреки че за повечето жени на нейната възраст е точно обратното - „обикновено на тези години се чувстват невидими и незабележими“. Вижте я в галерията ни и сами ще се убедите в това.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР