Кой е новият мъж до Адел?

eva.bg 04 October 2020

Снимка: Getty Images

Адел не крие, че от известно време се чувства невероятно и има нов мироглед. Наскоро тя дори сподели, че за пръв път се чувства в хармония с тялото си, уверена и щастлива (тя свали 45 килограма!):

„Никога досега не съм си давала сметка, че аз самата съм отговорна за своето щастие и свобода!“ , с въодушевление разказваше певицата за промените в живота си и книгата, която я е накарала да преобърне начина си на мислене.

Сега обаче приближени до Адел разкриват, че, освен всичко останало,тя имаи нова любовна тръпка. Пред таблоида The Mirror те споделят, че певицата и рапърът Skepta са много близки и макар и още да не са официално във връзка, отношенията им вървят в тази посока.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Skepta (@skeptagram) on

Наскоро Адел харчи 16 000 паунда за подарък, по случай рождения ден на Skepta. Певицата му подарява златен ланец. „Двамата се виждат постоянно и се сближават все повече. Тя определено голям интерес към него и се постара много да го зарадва за рождения му ден“, казват още близките до двойката.

Британските медии вече са се свързали с представителите на Адел и Skepta за коментар. Така че предстои да разберем дали голямата трансформация на Адел не се дължи и на нова любов.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР