Адел: За пръв път се чувствам в хармония с тялото си

eva.bg 19 August 2020

Снимка: Instagram

Всички знаем, че Адел не е от най-активните знаменитости в социалните мрежи. Докато останалите ни държат в течение с всяка стъпка от ежедневието си, певицата споделя снимки и мисли, само когато е в настроение, или пък смята, че е нужно да сподели с феновете си нещо.

Сега в профила на Адел се появи корица на книга, за която певицата сподели своето възхищение и дълбоки прозрения.

Става дума за бестселъра на Гленън Дойл „Untamed. Stop Pleasing, Start Living“, в който авторката разказва за личния си живот и как е открила самата себе си и щастието, спирайки да задоволява хорските очаквания.

Адел откровено признава, че тази книга й е дала необходимото състояние на ума, за да претърпи огромна, позитивна трансформация в живота си и мирогледа си. Както знаем, певицата отслабна драстично, но очевидно промените за нея първо трябва да започнат на психологическо ниво, а едва след това на физическо:

„Тази книга ще ви преобрази и ще накара душата ви да крещи! Мога да кажа, че съм готова за самата себе си, след като я прочетох. Сякаш за пръв път съм в хармония с тялото си. Чувството е невероятно!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele) on

Прочетете тази книга. Изживейте я на практика. Тя ще ви научи отново да обикнете живота, с ясното съзнание, че „хубавият живот не е лесният живот“. Никога досега не съм си давала сметка, че аз самата съм отговорна за своето щастие и свобода! И кой е осъзнавал, че собствената му свобода освобождава и другите около него? Аз не го осъзнавах! Смятах, че сме създадени, за да търпим стрес, да не се поставяме никога на първо място и да изживяваме трагична съдба, точно като герои на Дисни“, пише Адел в своя Инстаграм профил.

В коментарите вече започнаха да я питат кога ще издаде новия си албум, защото всички са нетърпеливи да я видят в новата й светлина. Певицата е щастлива и това видимо личи и отвън. 

Книгата, препоръчана от Адел, неотдавна бе включена в списъка от пет книги според професорите на Харвард, които трябва задължително да се четат по време на карантината. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР