Клуб първи приятели: Рейчъл Роу и Страхил Велчев

След любовта приятелството е втората велика тема в изкуството. Според Аристотел приятелството е дух, който обитава две тела, според Джъстин Бийбър се проявява само когато е подложено на изпитание. Срещаме ви с пет конфигурации на тема приятелство, които са преминали през филтъра на времето и са доказали правото си на съществуване

Краси Генова 14 May 2020

Снимка: фотография Костадин Кръстев-Коко, стилист Августина Маркова, грим Елиза Попова, Габриела Иванова, коса Милен Иванов, Парашкев Тодоров-Финчи

След любовта приятелството е втората велика тема в изкуството. Според Аристотел приятелството е дух, който обитава две тела, според Джъстин Бийбър се проявява само когато е подложено на изпитание.

Срещаме ви с пет конфигурации на тема приятелство, които са преминали през филтъра на времето и са доказали правото си на съществуване -  Папи Ханс и неговите трима мускетари, Мария Силвестър и Мария Каракушева, Миа Сантова и нейната малка фея Ида, Рейчъл Роу и нейната половинка Страхил, Мила Михова и нейният четириног приятел Ален Делон.

Представяме ви Рейчъл Роу и Страхил Велчев

Красивата дъщеря на певицата Камелия Тодорова и нейният избраник, един от най-популярните и успешни български диджеи, Кинк – Страхил Велчев, са семейство от две години, а след няколко месеца към фамилното си щастие ще добавят една истинска перла – малко момиченце, което ще се появи през лятото и ще направи Камелия Тодорова баба за втори път (близначката на Рейчъл вече е майка на момиченце).

Откога се познавате със Страхил и как разбра, че той е твоята половинка?

Със Страхо се запознахме официално през декември 1999 година, на Попа в 7 часа, което си беше най-популярното място за срещи по онова време. Казвам „официално“, защото ще установим по-късно, че и двамата се помним визуално от 51 СОУ, където сме учили и още тогава сме си направили впечатление – той на мен с тъмносиньото пардесю, вечно закъсняващ и бързащ за час, а той твърди, че ме помни като усмихнато момиче с гащеризон и зелена тясна блуза (каквито наистина носех). За нощта на посрещането на Милениума организирах голям купон вкъщи, а Страхо беше поканен да ни пуска музика. Чаровната усмивка, веселият нрав, добрият вкус за музика и начинът, по който танцуваше на онзи купон, наистина ме накараха да вперя поглед в него. Освен това в очите му виждах чистата му и някак срамежлива душа.

По детски нежно излъчване, артистично усещане за живота, забавен, а и с онази жълта плетена блуза бе доста секси. Когато се загаджихме, не сме предполагали, че сме намерили половинката си, но мисля, че още първата година разбрахме, че това не е мимолетен флирт. Знам, че е рядкост да срещнеш онзи човек на живота ти, но ето – намерихме се, без да се търсим, и след месец празнуваме 20-ата си годишнина заедно.

Литературата и киното казват, че е прекрасно, когато твоят най-добър приятел е и човекът, в когото сърцето ти разпознава своята половинка. Е, какво е усещането?

За мен приятелството и любовта вървят ръка за ръка. Като мелодията и хармонията в музиката – не могат една без друга. Прекрасното идва от свалянето на прегради и преструвки. До теб е човек, който те допълва и в който се оглеждаш. Човек, който те разбира, подкрепя и ти дава кураж, когато се съмняваш. За хората на изкуството такива качества са от изключителна важност.

Очаквате бебе през лятото. Имаш ли усещането, че това ще промени генерално живота ви, или вече правите опити да пренаредите пъзела, така че промяната да не е толкова осезаема?

Изключително се вълнуваме и стискаме палци всичко да е наред. Винаги сме искали деца, преди година-две си казахме, че ни е време, и в процеса на „работа“ разбрахме, че всъщност в днешно време все повече двойки страдат от трудно зачеване. Хормонални проблеми, стрес и дори нещо толкова обикновено като редовното летене със самолет са причина за такъв тип проблеми. А „генерална промяна“ като че ли е мотото ни за тази година – освен посрещането на нов член на семейството, празнуваме 20 години връзка, Страхил пък току-що стартира собствена музикална компания (кръстена на столицата ни – София) и аз най-сетне ще представя албум, за който говоря от доста време, но сега е почти готов. А, да, правим и основен ремонт на жилището ни – това ако не е ново начало...

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР