Ненчо Илчев и фокусите

eva.bg 06 December 2019

Снимка: Книгомания

Ненчо Илчев е поредното доказателство, че когато вълшебствата те изберат, трябва да ги следваш. Това прави от самото начало популярният актьор, който открива в ранна детска възраст пристрастеността си към триковете на сцената. Съдбата го среща с големите майстори илюзионисти, сред които Мистер Сенко, Орфи и Лепас, а най-близките хора – семейството и приятелите, подкрепят най-голямата му страст – вълшебствата.

В книгата „Забранената книга за фокуси“ на Ненчо Илчев (издателство Книгомания) ще откриете много забавни истории от неговия сценичен живот, както и няколко тайни от света на илюзиите. Благодарение на тях ще се докоснете до магията на фокусите, а с приложението - реквизит за 3 от фокусите - ще може и вие да станете фокусник.

Ненчо мечтае да осъществи поредното чудо в живота си: да основе музей на фокусите в родния си град Момчиловци. И тъй като „човек е голям, колкото са големи и мечтите му“, и колкото смелост има в сърцето му, – а Ненчо е силен и в двете – то със сигурност е само въпрос на време тази мечта да се сбъдне.

Време е за малко Коледна магия!

Предстоящи представяния на книгата
09.12, 18,30 ч. – Club 1, НДК – Официално представяне на „Забранената книга за фокуси“; вход свободен
13.12, 18,00 – 19,00 ч. – Панаир на книгата НДК, щанд 110 на Книгомания (партер, до статуята) – раздаване на автографи от Ненчо Илчев
14.12, 10,30 ч. – Литературен клуб „Перото“ – Детско шоу с фокуси с Ненчо Илчев: входът е свободен; „Забранената книга на фокуси“ ще се продава на място.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР