Говори с EVA и Анна Великова

eva.bg 02 December 2019

Представяме ви и последния участник в четвъртото издание на дискусията ни "Говори с EVA, Vol 4: Какъв е твоят въглероден отпечатък". Това е Анна Великова, Мениджър Комуникации и Устойчиво развитие за H&M България.

Вече почти 6 години Анна отговаря за комуникационната стратегия на H&M и прилагането на устойчиви практики в модния бранш на българския пазар. Тя е истински привърженик на устойчивия начин на живот и от познанството ни през годините знаем, че е „зелената съвест“, която ни вдъхновява да се замислим как да намалим своя отпечатък като модни потребители. Запалено работи по проекти, свързани с рециклирането на дрехи – инициатива, в рамките на която H&M България е събрала над 2000 тона текстил, които се равняват на 41 500 евро дарения, инвестирани в социални и образователни каузи на UNICEF България.

В свободното си време е запалена по карането на сърф – още една причина да приема за лична кауза стремежа към минимален отпечатък върху околната среда и океаните.

Бъдете с нас на 05.12, от 18:00, в Кино Култура, където ще имате възможност да чуете мнението и на Боян Рашев - управляващ партньор в denkstatt, Никола Рахнев - създател на инициативата Гората.бг и Лилия Гелева - актриса и последовател на "zero waste" начин на живот.

Билети за събитието може да закупите от тук, а за повече информация следете фейсбук страницата на събитието.

Как и какво консумираме, как и какво изхвърляме, как и какво правим, за да намалим вредните емисии въглероден диоксид в атмосферата, главен виновник за промяната на климата? Какво и как ни мотивира да сме лично ангажирани с опазването на това, което е останало от природата на Земята? Да потърсим заедно отговор на тези въпроси - Говори с EVA, Vol 4: Какъв е твоят въглероден отпечатък.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР