Говори с EVA, Vol 4: Какъв е твоят въглероден отпечатък

11 November 2019

Четвъртото издание на дискусионната ни рубрика Говори с EVA“ този път е провокирана от протеста на Грета Тунберг срещу корпорациите-замърсители на планетата, отговорни за глобалното затопляне. Питаме ви: Какъв е вашият въглероден отпечатък?

Участници в дискусията ще бъдат Боян Рашев - управляващ партньор в denkstatt, Никола Рахнев - създател на инициативата Гората.бг и Лилия Гелева - актриса и последовател на "zero waste" начин на живот.

Убедени сме, че опазването на екосистемата зависи и от личната отговорност към нея, от малкия жест на всеки един от нас, при това различен от виртуалното възмущение при вида на новия континент от пластмаса, възникнал в Световния океан.

Как и какво консумираме, как и какво изхвърляме, как и какво правим, за да намалим вредните емисии въглероден диоксид в атмосферата, главен виновник за промяната на климата? Какво и как ни мотивира да сме лично ангажирани с опазването на това, което е останало от природата на Земята?

Ще търсим отговорите заедно на четвъртото издание на „Говори с EVA” на 05.12, от 18:00, в Кино Култура. Заповядайте, ще бъде интересно!

Билети за събитието може да закупите от тук, а за повече информация следете фейсбук страницата на събитието. Говори с EVA, Vol 4 се осъществява с подкрепата на А1, Domaine Boyar, Bayleis и Serdika Center.

Припомняме ви кратко видео от предното издание.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР