Говори с EVA и Лили Гелева

29 November 2019

Четвъртото издание на дискусионната ни рубрика “Говори с EVA“ този път е провокирана от протеста на Грета Тунберг срещу корпорациите-замърсители на планетата, отговорни за глобалното затопляне.

Питаме ви: Какъв е вашият въглероден отпечатък?

Една от дамите, които ще вземат участие в дискусията на 5 декември от 18:00, в Кино Култура, е Лили Гелева.

Всестранно надарена личност с харизматично присъствие и магнетична усмивка. Това е Лили Гелева, която не знае какво е почивка. Гледаме я в Театър 199 - „Старицата от Калкута”, в Сфумато - „Любовникът на Анатол”, „Актьори срещу поети”, "На тятър съм”, и в Столичен куклен театър.
 
Освен всички многобройни театрални ангажименти Лили ни радва и със своята музика и съвсем скоро очакваме премиера на новата й песен заедно с Мартин Костадинов. Има и авторска социална кампания за замърсяването и личната отговорност “Писмо в бутилка”:
 
 
 
Билети за събитието може да закупите от тук, а за повече информация следете фейсбук страницата на събитието.

Как и какво консумираме, как и какво изхвърляме, как и какво правим, за да намалим вредните емисии въглероден диоксид в атмосферата, главен виновник за промяната на климата? Какво и как ни мотивира да сме лично ангажирани с опазването на това, което е останало от природата на Земята? Да потърсим заедно отговор на тези въпроси - Говори с EVA, Vol 4: Какъв е твоят въглероден отпечатък.

 
 
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР