Джони Деп и Натали Портман: Родени под щастлива звезда

eva.bg 09 June 2020

Джони Деп и Натали Портман са родени на една дата – девети юни. Джони навърши 57 години, а Натали – 39.

И двамата са едни от най-успешните холивудски актьори, красиви са, богати, известни и обичани. Няма съмнение, че са родени под щастлива звезда... или просто освен талантът ги е споходил и големият късмет.

Със или без помощта на късмета, двамата са доказали, че са добри в това, което правят.

„Като дете обичах да танцувам, да чета, а голямата ми мечта беше да играя на сцената на Бродуей“, разказвала е Натали.

Актьорът има отговорност към публиката. Той трябва постоянно да се променя, да се усъвършенства. Не можеш да сервираш едно и също меню всеки път, нали? А ако работата ми може да изпрати някакво съобщение към всички гледащи, най-важното такова е, че е хубаво да си различен“, категоричен е пък Деп, който е един от най-желаните мъже в киното.

През послените години Натали Портман е оставила кино кариерата на заден план за сметка на децата. Тя е щастлива и отдадена майка на две деца.

Джони Деп пък се насочи основно към музиката и обикаля света с групата си "Hollywood Vampires". Той премина през тежък период покрай развода с Амбър Хърд и обвиненията в домашно насилие, но сега отново е стъпил на краката си и полага усилие да вкара живота си в релси.

„Стигнах толкова ниско, колкото можеше. Имаше много сутрини, в които просто не исках да се будя“, заяви преди време актьорът.

Видеоклипът на песента на Пол Маккартни „My Valentine“, излязла през 2012 г., събира Джони и Натали в съвместен проект. Двамата участват във видеото, режисирано от Оскар носителя Уоли Пфайстър, а китарното соло е записано от Ерик Клептън. Идеята за невероятното видео се заражда като идея в главата на дъщерята на Пол – дизайнерката Стела Маккартни. Вижте го!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР