Джони Деп и Натали Портман: Родени под щастлива звезда

eva.bg 10 юни 2019

Джони Деп и Натали Портман са родени на една дата – девети юни. Вчера Джони навърши 56 години, а Натали – 38.

И двамата да едни от най-успешните холивудски актьори, красиви са, богати, известни и обичани. Няма съмнение, че са родени под щастлива звезда... или просто освенталантът ги е споходил и големият късмет.

Със или без помощта на късмета, двамата са доказали, че са добри в това, което правят. „Като дете обичах да танцувам, да чета, а голямата ми мечта беше да играя на сцената на Бродуей“, разказвала е Натали. „Актьорът има отговорност към публиката. Той трябва постоянно да се променя, да си усъвършенства. Не можеш да сервираш едно и също меню всеки път, нали? А ако работата ми може да изпрати някакво съобщение към всички гледащи, най-важното такова е, че е хубаво да си различен“, категоричен е пък Деп, който е един от най-желаните мъже в киното.

Последният проект на Натали бе „Смъртта и животът на Джон Ф. Донован“, чиято премиера се състоя на 13 март тази година. За Джони пък това бе лентата „Град на лъжи“, който излезе през декември миналата година.

Видеоклипът на песента на Пол Маккартни „My Valentine“, излязла през 2012 г., събира Джони и Натали в съвместен проект. Двамата участват във видеото, режисирано от Оскар носителя Уоли Пфайстър, а китарното соло е записано от Ерик Клептън. Идеята за невероятното видео се заражда като идея в главата на дъщерята на Пол – дизайнерката Стела Маккартни. Вижте го!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР