Натали Портман – тайната на красотата

eva.bg 06 January 2019

Снимка: Getty Images

Носителката на Оскар Натали Портман изглежда в своите 37 години блестяща. Тайната на неувяхващото й младежко излъчване и тяло е фактът, че от 13-годишна тя е веган. Нееднократно актрисата е споделяла, че не хапва месо и млечни продукти, води умерен живот и набляга на зеленолистните и ядките. Другата тайна е, че когато не е на снимки или на червения килим, никога не слага грим на лицето си. Така съседите й в предградието Лос Фелис на Лос Анджелис могат да я видят сутрин в спортно облекло и дори без червило или глос на устните как пазарува в местния магазин за плодове и зеленчуци.

Натали Портман споделя, че винаги разделя работата от семейството и не пренася емоциите от актьорската професия у дома, а това я предпазва да не попадне в най-коварните капани на Холивуд.

Актрисата си даде заслужена почивка по Коледа и Нова година, посветена на семейството, след лансирането на последния й филм Vox Lux.

В момента в постпродукция е филмът Lucy in the Sky, където тя играе ролята на астронавт, който трудно се приспособява при връщането си на Земята.

След празничната почивка продължават и снимките на филма French Dispatch на режисьора Уес Андерсън (“Грандхотел Будапеща“), където Натали Портман си партнира с Бил Мъри, Бенисио дел Торо и Тилда Суинтън.

 

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР