Джони Деп съди Амбър Хърд за 50 милиона долара

eva.bg 02 March 2019

Снимка: getty images

Положението между двамата се преобърна на 180 градуса. Сега Джони Деп съди Амбър Хърдза клевета, след като през 2016 г. актрисата и негова бивша съпруга го обвини в проява на домашно насилие.

Тогава, след дълги преговаряния, двамата се споразумяха по развода и Амбър получи седем милиона, като оттегли обвиненията си срещу Деп в домашно насилие и отмени издадената ограничителна заповед. Тогава тя публично обяви, че ще дари парите за благотворителност. Целият скандал обаче остави тежък отпечатък върху репутацията на Джони, а сега явно е дошло време актьорът да изчисти името си.

Съдебният иск възлиза на 50 милиона долара, като 55-годишният актьор твърди, че е жертва на пълна измама, с която Амбър е целяла да издигне кариерата си, осигурявайки си подобна публичност.

В делото се споменава за конкретна манипулация: пред декември миналата година Хърд дава сведения за Washington Post, че е получавала смъртни заплахи, а кариерата й търпи поражения след обвиненията й срещу Деп. С този съдебен иск актьорът иска веднъж завинаги да изясни и приключи въпроса, отричайки някога да е проявявал каквото и да било насилие над Амбър. Свидетелствата на актрисата са заявени като „категорично фалшиви“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР