Джони Деп и Амбър Хърд се споразумяха

eva.bg 17 August 2016

След много сериозни обвинения от едната и от другата страна, и серия от компромати, Амбър Хърд и Джони Деп са постигнали споразумение за развода си. Актрисата е оттеглила обвиненията срещу Деп в домашно насилие, а издадената срещу него временна ограничителна заповед е отменена. Джони Деп от своя страна се е съгласил да изплати на Амбър Хърд 7 милиона долара, което е нищо в сравнение с общото му състояние от 200 милиона, но тъй като двамата нямат предбрачно споразумение, той няма задължения за издръжка.

Най-голямата изненада за всички беше, че двамата излязоха с общо изявление: „Връзката ни винаги е била много бурна, на моменти обтегнати, но любовта винаги ни е свързвала“. В официалното обръщение към медиите се твърди още, че нито един от тях не е лъгал или отправял фалшиви обвинения с цел финансова облага. „Амбър желае на Джони всичко най-добро и ще дари част от парите, дадени й при развода за благотворителност,“ се казва още в изявлението.

Актрисата подаде молба за развод през май след продължил 15 месеца брак и броени дни след това си издейства ограничителна заповед.

Вижте историята на звездната двойка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР