Джони Деп е принуден да разпродаде имотите си

eva.bg 14 ноември 2017

Снимка: getty images/guliver

Джони Деп пусна на пазара и последния си пети пентхаус в луксозната сграда Eastern Columbia Building в Лос Анджелис, като цената, за която успя да го продаде, е 1.425 милиона. Така актьорът спечели 10.88 милиона от петте жилища в сградата, въпреки че се опита първоначално да ги продаде накуп за 12.78 милиона. Със сигурност е доволен и на тази сума, защото Деп има сериозни финансови затруднения и дългове, заради които разпродава почти цялото си имотно състояние.

Той обвини мениджърите си, че са го довели до ръба на фалита, а те заявиха, че си е виновен сам, защото много харчел – месечните му разходи били по около два милиона. Сега той дължи пари както на компанията, която е менажирала финансовото му състояние, така и на други фирми и институции. Затова и ще продължи с разпродажбата на имотите.

Почти веднга след раздялата с Амбър Хърд той продаде две свои имения (във Франция и Венеция) – едното през октомври 2016, а другото през ноември, за общо 5.5 милиона долара. Сумата обаче отдавна е използвана за попълване на финансови дупки и дългове, така че актьорът няма друг избор, освен да разпродава още. За негов късмет, все още има имоти, които да пуска на пазара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР