Плащат му прекалено много

eva.bg 08 December 2016

Снимка: getty images/guliver

За втора поредна година Джони Деп оглави класацията на списание Forbes с актьорите, които се оказват лоша инвестиция за студията, защото им плащат прекалено много, а в крайна сметка не получават очакваната печалба.

Последният му филм „Алиса в огледалния свят“ се оказа пореден боксофис провел в една доста дълга серия. Разочарование откъм приходи бяха също „Превъзходство“ и „Мордекай“. Поредицата от неуспехи в крайна сметка лепнаха на Деп имиджа на звезда, на която й плащат прекалено много. За всеки един долар, който той получава за работата си, студията и продуцентите получават печалба от едва 2.80 долара. И това все пак е добре, имайки предвид, че когато миналата година оглави класацията, той носеше печалба от едва 1.80 долара за всеки един, който му се плаща.

Останалите актьори, които попадат в класацията тази година, са Уил Смит, Джордж Клуни, Брадли Купър, Леонардо ди Каприо и Чанинг Тейтъм. Така че, в крайна сметка Деп не е в чак толкова лоша компания. Уил Смит, който е на второ място, носи печалба от 5 долара, за всеки един, който му се плаща, Джордж Клуни - 6.70, а Ди Каприо - 9.90 долара.

И въпреки че Деп оглавява класацията за втора поредна година, със сигурност следващата няма да е начело, защото през 2017 година ще излезе поредната част от сагата „Карибски пирати“, която отдавна се е доказала като шампион по отношение на приходи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР