Експериментът на EVA и Xbody се оказа успешен

Свалих 3.5 кг, намалих обиколката на талията си, преборих мързела си и ней-важното – притесненията ми за сватбената рокля изчезнаха

Мария Колишева 30 June 2016

Време е да споделя с вас какви са крайните резултати от съвместния експеримент на EVA и Xbody.

След двумесечната програма, през която преминах, се чувствам удовлетворена от това, че започнах и се научих да спортувам. Вълненията покрай сватбената ми рокля вече отминаха. Спокойна съм, защото знам, че ще се чувствам комфортно в нея. Най-важното, което постигнах, е промяната в навиците си, от които упорито отказвах да се лиша. Не вярвах, че ще успея да бъда постоянна и да тренирам минимум три пъти седмично, но ето, че резултатите са налице. В това отношение ми помогнаха и бързите и видими промени, които настъпиха в тялото ми.

Успях да редуцирам теглото си с 3,5 кг. и да намаля обиколката на талията си. Експериментът, през който преминах, ме научи да бъда по-упорита и да превъзмогна ленивосттаси. Благодарение на тренировките с електромускулна стимулация и чудесния екип на Xbody постигнах резултати без диети, лишения и постоянни ограничения.

Признавам си, че понякога си хапвам от любимата пица, но благодарение на седмичните ми занимания това не ми се отразява. Сега разбирам приятелите си, които постоянно ми повтаряха: „Не гладувай, а спортувай!”

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР