Кой иска тази книга?

При мен, на бюрото ми, има една книга. Всъщност има много книги, но една е най-отгоре и е най-ярка, с цвета на жълтъка на прясно яйце. „Отива една жена при лекаря“ на Рей Клуун.

22 October 2012

При мен, на бюрото ми, има една книга. Всъщност има много книги, но една е най-отгоре и е най-ярка, с цвета на жълтъка на прясно яйце. „Отива една жена при лекаря“ на Рей Клуун. Получих я от организаторите на проекта, който се казва по същия начин - „Отива една жена при лекаря“. Трябва да я прочета и по замисъла на проекта да я дам на друга жена. После тази жена да я прочете и да я даде на друга и т. н. Пътят на книгата се регистрира на страницата й във фейсбук.
Чела съм тази книга, трябваше ми около ден и половина, за да стигна до края й. Чела съм, че тази книга е накарала повече жени да отидат на мамолог, отколкото скъпите рекламни кампании. Не е лека, но хваща здраво, няма да ви я разказвам сега, обадете ми се на мейла – има го в контакти, ако искате да получите екземпляра, който е у мен. И отидете на мамолог. Ракът на гърдата е толкова по-лечим, колкото по-рано се открие.
Проектът е на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания, рекламната агенция Реформа и издателската къща "Жанет 45".











ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР