Между кориците

Четирима души са въвлечени в игра на любов на фона на обсадата на Сараево.

21 November 2012

Маргарет Мацантини "Да дойдеш на света", ИК „Колибри“
Съпругът на писателката засне филм по тази книга с Пенелопе Крус (чакаме го), двамата преди това снимаха покъртителния „Не мърдай“, отново по роман на Мацантини (гледайте го, ако не сте). Четирима души са въвлечени в игра на любов на фона на обсадата на Сараево.


Колъм Маккан "Нека големият свят се върти", ИК „Жанет 45“
Наричат книгата големия роман за Ню Йорк. Съдбите на чернокожа проститутка, ирландски свещеник, разглезена художничка, майка на убит във Виетнам войник и еквилибрист, който минава по въже между Двете кули, се преплитат под невероятни ъгли на фона на седемдесетарския Ню Йорк.


Деница Дилова "Тънкости на приготвянето", ИК „Скалино“ 
Книга, уж кулинарна и с рецепти накрая, но събужда апетит за живот, секс и фантазиране. Историите са пълни с хумор като лимонадата – с мехурчета, и са заплетени около никулденския амур, охлювите, глиганското под налягане, шарана и яребиците.


Артуро Перес-Реверте "Обсадата", ИК „Еднорог“

Сложете в шейкъра садистичен убиец, който бичува до смърт млади момичета, полицейски комисар, цветовете и ароматите на Андалусия от началото на XIX в., красива наследница и разочарован корсар и пийте на големи глътки от този силно възбуждащ коктейл.


Паулу Коелю "Ръкописът, намерен в Акра", ИК „Обсидиан“
Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Новият Коелю. Просто новият Коелю.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР