И Кевин Спейси се лекува при Харви Уайнстийн

eva.bg 07 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Не знаем коя е тази рехабилитационна клиника, с какво и как точно ги лекуват, но и Кевин Спейси отиде да се лекува при Харви Уайнстийн. Западните медии не разкриват къде точно се намира клиниката, но представители на Спейси заявиха, че той съзнателно е избягал от публичното пространство и е потърсил усамотение и начин да се пребори с демоните си. Психолози разговарят с него, акцентира се на самоанализа, а какво ще е лечението – това вече е лекарска тайна.

Скандалът със сексуалните издевателства на Харви Уайнстийн над актриси, чиято кариера е зависела от него, се разгоря до такава степен, че и жертви на сексуален тормоз от страна на Кевин Спейси се решиха да говорят. Бройката им се увеличава с всеки изминал ден, а опитът на актьора да отклони вниманието от секс скандала, като акцентира върху публичното му признание, че е гей, бе порицан от всички в Холивуд.

Междувременно Netflix официално прекъснаха всякакви отношения с Кевин Спейси. Актьорът доста време играеше главната роля в един от хитовите им сериали "Къща от карти". И без да сме пророци спокойно може да заявим, че с кариерата на Спейси е свършено.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР