Всичко на показ

eva.bg 18 May 2017

Бела Хадид мина по червения килим с баща си.

Снимка: getty images/guliver

Бела Хадид и Емили Ратайковски се постараха всички да говорят за тях снощи по време на откриването на фестивала в Кан. Двете топмоделки бяха с най-провокативните рокли откъм „плът на показ“, което бе посрещнато с бурен ентусиазъм от фотографите.

Бела пък, нарочно или не, не бе достатъчно внимателна с голямата цепка на роклята си и показа и бельото си. Тя и Сюзън Сарандън се засякоха на червения килим и докато се прегръщаха и радваха една на друга, Бела май забрави, че трябва да внимава с размера на крачките и приклякането. Сякаш това не бе достатъчно, но и един от фотографите „случайно“ си изпусна батерията на фотоапарата на червения килим, при което Бела смело приклекна, взе я и му я подаде. През  това време всички снимаха, естествено.

След откриването на фестивала Бела и Емили Ратайковски нямаше как да не уважат и някое от партитата. Емили пусна клип от купон на нечия яхта, на който с Бела танцуват изключително провокативно. Компания им прави и друга топкрасавица - Хейли Болдуин. Купонът в Кан официално е открит. Вижте ги.

 

 

She loves me @bellahadid @haileybaldwin

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР