Магията на кафето

Силно и ароматно еспресо или капучино с пухкава пяна? Ако сте истински любител, кафето за вас е като свещен ритуал

31 October 2016

Знаете ли, че човечеството се наслаждава на кафето като напитка от XV век насам? А знаете ли, че и до днес суровото кафе на зърна е една от най-важните за международните пазари суровина.

Кафето има с какво да ви изненада, но всъщност всичко, от което любителите му се интересуват, е как да го приготвят по-силно, ароматно и вкусно.

Именно това е областта, в която Saeco са тесни специалисти. За последните 30 години компанията прави истинска революция в традициите за приготвяне и пиене на кафе у дома. От 1985 година насам инженерите на Saeco влагат отличителен дизайн и иновативни подходи при проектирането на всеки продукт, като за финал добавят и щипка италианска страст, за да пресъздадат по най-добрия начин истинския характер на Saeco.

Сега компанията представя автоматичната кафе машина Saeco Incanto, която се отличава не само с елегантен дизайн, но може да приготви 4 варианта кафе само с натискането на един бутон. Важно за приготвянето на перфектната чаша кафе е самото смилане на зърната. Saeco Incanto извлича максимален вкус и аромат от всяко зрънце, благодарение на керамичните мелачки.

Когато кафето е вече готово, идва ред на претворяването му в божествена напитка. От еспресо до капучино, кафе автоматът предлага разнообразие от възможности, като всичко се случва с натискането на един-единствен бутон.

Зареждането и поддържането на Saeco Incanto е изключително лесно и не изисква почти никакво усилие. Машината е с автоматичен цикъл за почистване, което я прави лесна за обслужване и удължава живота ѝ.

Самият дизайн на Saeco Incanto е съчетание от елегантност, интуитивност и италианска изработка, които никога не излизат от мода. Автоматичната кафе машина пасва идеално на съвременна или традиционна кухня и ще ви служи вярно години наред.

Силно еспресо, горещо капучино, ароматно лате, дълго кафе, лате макиато или безкофеиново кафе – с едно докосване на бутона получавате в чашата си поток от кадифена течност, чийто вкус ще трепти и гали небцето ви, за да ви достави максимално удоволствие с всяка глътка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР