Секси в стил Джиджи

Тайната на Джиджи Хадид разкрита – контуриране вместо бягане и диета

Свобoда Сидерова 30 July 2016

„Имам нетипична за подиума фигура. Но няма да отслабна. Харесва ми да съм секси“ – твърди моделът и TV звезда. Правилно, Джиджи. Има по-приятен начин да направим мускулите по-релефни, например като ги „нарисуваме“. При контуриране на тялото се потъмняват стратегически части с цел да изглеждат по-стройни. Най-важната част е туширане на границите. Никакви тигрови ивици.

Подготовка на платното, пардон, на кожата

Нанесете автобронзанта на равномерен слой и изчакайте, докато цветът се прояви напълно. След това вземете душ, за да отстраните излишъка. За „рисуването“ използвайте същото средство като при базовото нанасяне. Внимание: по-тъмният нюанс веднага ще ви издаде.

Маркиране

Ако фигурата ви е леко закръглена, концентрирайте се върху външната и вътрешната страна на бедрата и долната част на корема. Без да се опитвате да се сдобиете с плочки, затъмнете го на ниво стомах. При бедрата започнете с видимата част, стоейки странично към огледалото. Нанесете втория слой с движения отдолу нагоре. При ръцете се подчертават директно мускулите и ключиците.

Тонално средство или автобронзант?

Ако сте начинаещи, започнете с тъмен фон дьо тен или пудра с ефект на загар. Така ще се отървете от несполучливите „акварели“. Употребата на бронзиращото масло на Sephora е още по-лесна и по-приятна. Уханието на моной ви отправя към екзотични дестинации. Пълноценен контуринг няма да получите, но кожата ще отразява светлината и така ще „фотошопира“ формите. Lancaster променя начина, по който ползвате автобронзант. Получавате желания тен за 1 минута под... душа и се обличате веднага след изплакване. Сред плюсовете са технологии за адаптиране на цвета и отблъскване на водата, активиращ тена комплекс и хидратираща текстура. Автобронзантът на Uriage също е с подсилен ефект за удължаване на тена.

Практикум
- за равномерно разпределение ползвайте аерограф, гарантиращ тънък слой и плавни преходи
- напрегнете мускулите и затъмнете естествената сянка, за да подчертаете релефа
- нанесете допълнителен слой автобронзант на границата между краката и дупето за push up ефект
- средствата трябва да са с надпис waterproof, за да не останат от труда ви само мръсни следи

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР