Кулинарната пътешественичка Фиона Дънлоп опитва екзотични подправки, проучва преливащи от риба и морски дарове пазари, учи се от собственици на местни таверни и от носители на звезда „Мишлен“, за да ни поднесе ярък кулинарен обзор на региона
Покажете любовта си, като приготвите нещо вкусно и сгряно с емоция - топла гъбена супичка с много масло
Вкус на лято
С Калиакра е лесно
Готови ли сте за нова порция кулинарно приключение с любимия дует Лора и Стоян по 24KITCHEN? Очаква ви истинско пиршество за сетивата – красиви, пъстри, вкусни и изискано поднесени ястия.
Предлагаме ви две вкусни рецепти без месо - яйчена салата и зеленчуков гювеч
Сладкиш Наполеон по френски - сладко изкушение от бял шоколад, бадеми, ягоди и още нещо
Шоколадов тарт с Гениален пудинг
Празник за очите
Втората книга на духовитата и безкомпромисна Йоана предлага нови 100% „Леля approved“ рецепти. Предлагаме ви пет от тях
Бял шоколад-лайм кремьо, бонбони с течен център и мозайка от цвят от бъз и малини
Тази малко необичайна „Готварска книга за големи деца“, рисувана между Испания и България, на места може да ви се стори наистина изненадваща. Това е кулинарна книга за събуждане на апетит и на вдъхновение – казва авторката
Пътуване към непознати вкусове
Френският традиционен десерт „la galette des rois“ е повод за събиране на семейства и приятели през целия месец януари
Понякога забравяме семплите, но работещи кулинарни идеи, превърнали се в класика. Нека с малко, но качествени продукти превърнем храната в изкуство.
Проучване на Takeaway.com разкрива как се хранят българите през 2023 г.
Най-вкусните и ароматни печени картофки
Френската сладкарска къща Ladurée се модернизира
Ухае на сладко от сини сливи с анасон и стари фамилни рецепти
Чудесен, свеж, лесен десерт, който със сигурност ще изненада гостите ви
Сладката природа на домата позволява да го комбинираме в салати, супи и сосове. Тя най-добре се проявява след дълго готвене на ниска температура