Андалуски рецепти COOK BOOK / ГУРМЕ

Кулинарната пътешественичка Фиона Дънлоп опитва екзотични подправки, проучва преливащи от риба и морски дарове пазари, учи се от собственици на местни таверни и от носители на звезда „Мишлен“, за да ни поднесе ярък кулинарен обзор на региона

Съвършената супа от тиква COOK BOOK / ГУРМЕ

Гъбена супа за душата COOK BOOK / ГУРМЕ

Покажете любовта си, като приготвите нещо вкусно и сгряно с емоция - топла гъбена супичка с много масло

Шеф Севда Димитрова и нейното слънчево меню за Veuve Clicquot COOK BOOK / ГУРМЕ

Лесен фъдж с тахан, шамфъстък и шоколад COOK BOOK / ГУРМЕ

Tорта с шоколад и маскарпоне COOK BOOK / ГУРМЕ

Вкус на лято

Изразете истинското си аз чрез храната COOK BOOK / ГУРМЕ

С Калиакра е лесно

Целувка между Азия и Европа в ресторант "Флорет" COOK BOOK / ГУРМЕ

Сладко изкушение с Лора и Стоян COOK BOOK / ГУРМЕ

Готови ли сте за нова порция кулинарно приключение с любимия дует Лора и Стоян по 24KITCHEN? Очаква ви истинско пиршество за сетивата – красиви, пъстри, вкусни и изискано поднесени ястия.

Сезонът на балканите с Лора и Стоян COOK BOOK / ГУРМЕ

Предлагаме ви две вкусни рецепти без месо - яйчена салата и зеленчуков гювеч

Няколко калории нежност COOK BOOK / ГУРМЕ

Сладкиш Наполеон по френски - сладко изкушение от бял шоколад, бадеми, ягоди и още нещо

Фин сладкиш за свежи вечери COOK BOOK / ГУРМЕ

Шоколадов тарт с Гениален пудинг

Печени репички с мащерка COOK BOOK / ГУРМЕ

Празник за очите

„Здрасти, хора, Лелчи here!" COOK BOOK / ГУРМЕ

Втората книга на духовитата и безкомпромисна Йоана предлага нови 100% „Леля approved“ рецепти. Предлагаме ви пет от тях

Теория на хедонизма COOK BOOK / ГУРМЕ

Бял шоколад-лайм кремьо, бонбони с течен център и мозайка от цвят от бъз и малини

Cartoon cooking COOK BOOK / ГУРМЕ

Тази малко необичайна „Готварска книга за големи деца“, рисувана между Испания и България, на места може да ви се стори наистина изненадваща. Това е кулинарна книга за събуждане на апетит и на вдъхновение – казва авторката

Телешки тартар, катък и тарама от шеф Алекс Гоцев COOK BOOK / ГУРМЕ

Пътуване към непознати вкусове

„Галет“ с късмет COOK BOOK / ГУРМЕ

Френският традиционен десерт „la galette des rois“ е повод за събиране на семейства и приятели през целия месец януари

Пармезанови кошнички с бъркани яйца с черен трюфел COOK BOOK / ГУРМЕ

Понякога забравяме семплите, но работещи кулинарни идеи, превърнали се в класика. Нека с малко, но качествени продукти превърнем храната в изкуство.

Какво обичат да похапват българите COOK BOOK / ГУРМЕ

Проучване на Takeaway.com разкрива как се хранят българите през 2023 г.

Сладки картофи с билки и чесън COOK BOOK / ГУРМЕ

Най-вкусните и ароматни печени картофки

Едно лате за из път, моля! COOK BOOK / ГУРМЕ

Френската сладкарска къща Ladurée се модернизира

В кухнята с Eмилия COOK BOOK / ГУРМЕ

Ухае на сладко от сини сливи с анасон и стари фамилни рецепти

Тарта със сини сливи COOK BOOK / ГУРМЕ

Чудесен, свеж, лесен десерт, който със сигурност ще изненада гостите ви

Търпеливо печени домати и овесени крекери COOK BOOK / ГУРМЕ

Сладката природа на домата позволява да го комбинираме в салати, супи и сосове. Тя най-добре се проявява след дълго готвене на ниска температура

От Ванкувър до София - вкусното пътешествие на Линда COOK BOOK / ГУРМЕ