Бременната приятелка на Азис и Китаеца

След Китаеца жертва на екстравагантността на Азис стана Гала - една странна добра жена, която дълго беше представяна като камериерка на фолк певеца, а отскоро като утроба, която носи бъдещото дете на гей двойката.

Ваня Шекерова 25 May 2007

Докато двамата „бащи" се подвизават във VIP Brother, Гала ме кани на едно сутрешно кафе. Виждала съм я и преди и не намирам, че е кой знае колко променена от бременността - тя винаги е била възпълна и малко отпусната, но твърди, че за 22 седмици е наддала 22 килограма след като преди това е отслабвала при д-р Емилова. На забележката ми, че огледалото в хола на апартамента прави всеки огледал се удивително слаб, тя отвръща: „Специално е избирано, нали в тая къща сме си все дебели."

На чаша кафе, пред гигантския плазмен екран на телевизора, където върви VIP Brother, Гала за първи път разказва пред EVA историята на връзката си с Азис и за нейното неясно бъдеще.

„Живеем заедно от 15 години. Беше се върнал от Германия в Костинброд и живееше при баба си, когато се запознахме в една дискотека. Започнахме да се виждаме всеки ден, той се залепи за мен, започна да ми вика „мамо Гало" и да се лигави: „Дай ми чорапките" и пр. Тогава работех като барманка, той дойде да ми помага.

Беше само на 14 години, аз съм 8 години по-голяма от него. За интимна връзка и дума не може да става, аз да не съм Владо Кузов! Имала съм гаджета, от които той ме е ревнувал някак си по детски. Но не е важно той какво си мисли, важно е какво мисля и искам аз.

Само 2 месеца след като се запознахме, той дойде да живее при мен и от тогава не сме се разделяли. И на квартира в София бяхме заедно, и този апартамент избрахме и купихме заедно. Не сме бизнес партньори, ние просто сме едно. Аз му помагах отначало, работила съм и в магазин за хранителни стоки, и по заведения. Бях управител на неговия клуб „О'Aзис" 3 години и половина. Сега най-после имаме малък зоомагазин - старо мое желание, говорим си да отворим и фризьорски салон за домашни любимци.

Всеки от нас си има свой живот. Аз съм зодия Овен и съм много спокойна и балансирана. Имам сестра, която ми казва, че се ядосва, когато гледа как аз не се ядосвам за нищо. Сега тя е в Кипър и също чака бебе. Всеки ден се чуваме по телефона. Майка ми живее в Надежда и с нея се чуваме често. Баща ми почина миналата година, жалко, че няма да види внуците си.

Бебето трябва да се роди в началото на август, но все ми се струва, че ще е по-рано и ще е зодия Рак. Никога няма да кажа кой е биологичният му баща, всичко стана случайно, от Бога, дето се казва, затова по едно време исках, ако е момче, да се казва Божидар. Но лекарите виждат момиче. Аз им вярвам, защото винаги съм искала да имам дъщеря. Засега аз съм й и баща, и майка, единственият родител.

Не че не съм искала да имам дете досега, просто сега ми се случи, не съм го планирала. Детето е мое и ще го отглеждаме аз, Азис и Китаеца. Ще носи моето презиме и фамилия - Галинова Георгиева. Ще познава Азис и Китаеца като татковци, един ден може да му обясня, че Азис не е татко, а леля и че двамата са двойка. Не виждам нищо лошо в това, колко деца са пораснали с един родител или дори като пълни сирачета и пак нямат отклонения в характера и психиката. Дори и Тарзан, отгледан от вълци, е станал добър човек. Моето дете няма да пострада от средата, в която ще расте, убедена съм.

Може един ден аз да изляза от тази конфигурация и да заживея с друг мъж. Възможно е и Китаеца, който ме приема като даденост в живота на Азис, и когото аз приемам като негов приятел, да бъде заменен от друг - Японеца или Пакистанеца или от някоя жена дори. И следващият партньор на Васил, в когото той е влюбен, да каже: „Хайде тая да си взема копелето и кучето и да се маха." Аз какво трябва да направя?

Не съм наясно как в живота на Васил влезе Китаеца и дали това е любов или пиар кампания. Имат си спалня, влизат си в нея и какво правят там съвсем не е моя работа.

Не мисля за утре, сега ме е грижа само за днес. Предвидила съм детска стая вкъщи, но ще я обзавеждам, когато вляза в осмия месец. Аз съм на 36 години и дано всичко върви нормално. Готова съм за раждане със секцио, защото така е по-добре за бебето. Сега се чувствам прекрасно, двама мъже ме гледат.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР